Samenwerking TAAK

Timmermans Administratie Advies Kantoor

Timmermans Administratie Advies Kantoor
“Uw wens, onze TAAK”
www.timmermansadministratie.nl

In 2017 heb ik, Loes Timmermans,  officieel Administratief Adviesburo Timmermans van mijn vader overgenomen en voortgezet in Timmermans Administratie Advies Kantoor (TAAK). Ondertussen ben ik de 3e generatie Timmermans die fiscaal en administratief advies mag geven aan onze klanten, iets waar ik erg trots op ben.

Enige tijd geleden kwam Diny van Zundert van het Bergs Administratie Bureau op mijn pad en na regelmatig met elkaar gesproken te hebben, ontstond er een goede samenwerking en nam zij het besluit haar klantenbestand per 1 januari 2019 aan mij over te dragen.

Het vertrouwen dat zij in mij heeft stel ik uiteraard zeer op prijs. Ik zal in de toekomst dan ook mijn uiterste best doen om de contacten en werkzaamheden voor haar klanten net zo “persoonlijk en betrouwbaar” te onderhouden c.q. te verrichten zoals zij dat zelf altijd heeft gedaan.

Zoals u wellicht al van haar heeft vernomen neemt Diny per 1 juli 2018 haar intrek in ons kantoorpand. De overgang zal hierdoor geleidelijk gaan en ondanks dat ik uw administratie pas per
1 januari 2019 ga voeren kunt u wel alvast met mij kennismaken. Het boekjaar 2018 wordt nog geheel door Diny gedaan evenals de afsluiting hiervan. Hierdoor zal zij nog minimaal tot eind 2019 op de achtergrond aanwezig zijn.

Rest mij tenslotte nog mede te delen dat ik u graag ter kennismaking verwelkom op ons kantoor :

Burgemeester Vergroesenstraat 5, 4611 CW te Bergen op Zoom

Met vriendelijke groet,
Loes Timmermans

 

Loes Timmermans, Timmermans Administratie Advies Kantoor

  • Beconnummer 597.120
  • BTWnummerNL093675884B01
  • KvKnummer 51290871
  • Rekening nr. NL89INGB0005869246

  • Algemene voorwaarden - gedeponeerd bij de KvK