Startsucces ondernemen.

Startsucces ondernemen in bedrijvencentrum De Punt

Het begint altijd met een idee….

Als je wilt starten met ondernemen komt daar heel wat bij kijken. Niet alleen welk product of welke dienst je gaat aanbieden, want dat is meestal het makkelijkst. Op welke manier ga je dat doen, hoe ga je dat organiseren en vertellen aan de wereld?

Dan komt het in beweging. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel, schrijft als het goed is je ondernemingsplan, je gaat nadenken over een bank. Kortom, er moeten stappen worden gezet, belangrijke stappen die bepalend zijn voor je toekomstige succes.

Maar wat betekent dat nu echt, het starten van een bedrijf, het ondernemer worden? Daarvoor zijn er specialisten, om je te begeleiden!

Bij Bedrijvencentrum de Punt is een samenwerking ontstaan tussen verschillende ondernemers om jou te begeleiden met deze start. Een goed begin is het halve werk.

Vanuit verschillende specialismen, kennis en ervaring en de kracht van samenwerking kunnen wij je begeleiden in de start van jouw ondernemerssucces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAKKET STARTSUCCES ONDERNEMEN

Annechien en Diny hebben een speciaal pakket Startsucces samengesteld met 25% korting op hun uurtarief! Dit pakket bestaat uit 4 begeleidingsuren voor coaching bij ondernemen en marketing en 4 uren te gebruiken voor administratie of hulp bij het opstellen van een Ondernemingsplan. Wil je hier meer informatie over of je direct aanmelden, neem dan contact op met een van de ondernemers.

Bergs Administratie Bureau van Diny van Zundert biedt advies en ondersteuning op het gebied van administratie, het inrichten, invullen ervan en nemen van financiële beslissingen.

Ook zonder gebruik te maken van het pakket kunt u als starter contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend startersgesprek.

www.bergsadministratiebureau.nl
diny@bergsadministratiebureau.nl

06-23 45 87 09

Essentieel Ondernemen van Annechien Broekmeijer biedt begeleiding op het gebied van de marketingstrategie en de betekenis van het ondernemer zijn. Als ondernemers- en levenscoach krijg je begeleiding op verschillende aspecten van ondernemen en marketing

www.essentieelondernemen.nl
passie@essentieelondernemen.nl

06-28 77 24 31

  • Beconnummer 597.120
  • BTWnummerNL093675884B01
  • KvKnummer 51290871
  • Rekening nr. NL89INGB0005869246

  • Algemene voorwaarden - gedeponeerd bij de KvK